Šta ponijeti na rafting? Kratki priručnik za dobru organizaciju

Za sve aktivnosti na vodi i u vodi od nas dobijate kompletnu opremu.
ZA PRIJATAN VEČERNJI BORAVAK U NAŠEM KAMPU, UZ VEČERU, MUZIKU ITD. POTREBNO JE I NEŠTO MALO TOPLIJE GARDEROBE.

sta poneti na rafting

Iako je Tara planinska rijeka sa osvježavajućom temperaturom vode, većina naših gostiju ne odoli kupanju u mirnijim dijelovima toka. Znači, idemo na kupanje, a na kupanje se ide u kupaćem, sa naočarama za sunce i kremama za sunčanje zaštitnim faktorom!

Kada se spremate na neki od naših aranžmana dovoljno je ponijeti mali osnovni prtljag. Uz Vaše lične stvari, obavezno Vam treba peškir. Takođe je neophodan kupaći kostim koji ćete obući ispod opreme jer se ispod neoprena ne oblači ništa pamučno i slično. Trebaju Vam sredstva lične higijene i dobro će doći papuče.
Za sve aktivnosti na vodi i u vodi od nas dobijate kompletnu opremu.

Ukoliko idete na hiking dobro bi bilo da imate udobne patike i možda šuškavac ili kabanicu za svaki slučaj. Naravno, očekuje Vas dosta hodanja, a ljetne kiše uvijek mogu da iznenade.

Ako se odlučite za avanturu vožnje kvadova, znajte da idemo pješčanim putevima, pa, pored tuširanja poslije nezaboravne vožnje bilo bi poželjno da imate rezervne majice i šorceve, a uvijek je atraktivna slika šarene garderobe koja se suši po štrikovima ispred bungalova, dok se Vi sunčate na našim ležaljkama. :)

sta poneti na rafting

Za prijatan večernji boravak u našem kampu, pogotovo na otvorenom, uz večeru, muziku Itd. potrebno je i nešto malo toplije garderobe jer su večeri uvijek svježe (naš prijedlog bi bio trenerka ili farmerke i dukserica ili lagana jakna preko majice). Komaraca nema ali ako ste alergični na ujed insekta treba da imate nešto pripremljeno za svaki slučaj.

To bi ukratko bio osnovni spisak stvari koje bi trebalo da ponesete sa sobom na rafting Tarom ili neki drugi naš aranžman, a ukoliko slučajno zaboravite osmijeh, ne brinite - kod nas je, samim dolaskom, dobro raspoloženje zagarantovano.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)