Rafting u septembru


rafting tara septembar

Jedno od pitanja koje često dobijamo je da li se rafting uopšte održava krajem ljeta. Odgovor će vas obradovati - rafting ture su svakoga dana u septembru, a vodostaj je tada isti kao i u avgustu i julu, kada, u stvari, na rafting dolazi najviše gostiju. Dakle, što se tiče uživanja, definitivno nećete ništa izgubiti ako se za rafting odlučite i nešto kasnije.

Kad nastupi septembar rafting je jos ljepši jer jenjavaju gužve na putevima i granicama, a pravo ljeto još uvijek traje.
 Kako septembar odmiče priroda postaje sve ljepša, njene boje se mijenjaju, dobijaju svoj pravi sjaj, a Tara je, možda, i najveličanstvenija tada.
 Temperature vazduha danju su veoma prijatne, a noću osvježavajuće - preduslov za istinsko uživanje i opuštanje.

Naravno, ono što nas krasi nije samo vezano za vodu i rafting. U septembru posebno preporučujemo naše ostale aktivnosti: hiking, jeep safari i atv quad ture koje će trajati još dugo poslije završetka ljetnih aktivnosti. I ove aktivnosti se odvijaju svakodnevno u pratnji našeg profesionalnog osoblja i vodiča i  ni malo ne zaostaju za raftingom po uzbuđenjima i doživljajima koje nude.

quad ture septembar

Rafting traje sve do polovine oktobra, kada, zbog vremenskih uslova, završavamo sezonu. Mi se, naravno, odmah okrećemo unapređenju, izgradnji i pripremama za sljedeću sezonu.


Sve naše aktivnosti u zimskom periodu usmjerene su ka vama - našim dragim gostima, u cilju poboljšavanja cjelokupnog iskustva za vrijeme boravka kod nas. I da ponovimo, planiramo da od ove sezone kamp otvorimo i u mjesecima nakon rafting sezone, za sve nase ostale outdoor aktivnosti!! :)

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)