Vaskršnji rafting i žurka do zore


vaskrsnji rafting

I prije zvaničnog otvaranja sezone za Prvi maj, naš Rafting centar "Drina-Tara" zbog velikog interesovanja, sprema dobrodošlicu za brojne ljubitelje raftinga i ludog provoda na Tari, već za Vaskršnji vikend!

Posljednje pripreme za doček prvih, ovogodišnjih gostiju, već su u finalnoj fazi. Privode se kraju radovi na uređenju entrerijera u novim, luks apartmanima, sređuju se zelene površine,  restoran, parkinzi, sportski tereni... Osoblje u Centru je spremno da, kao i ranijih godina, gostu pruži izuzetno gostoprimstvo!

Naš kamp "Drina-Tara" prima goste i prije zvaničnog početka sezone!

Tradicionalno za Vaskrs,  najviše rezervacija imamo iz Srbije, ali i iz Bugarske i Makedonije. 15. i 16.aprila dolaze nam pojedine firme iz regije na team building, ali i  gosti željni adrenalina na vodi, iz Belgije, Njemačke i Francuske...

Vaskršnji vikend će u samom kampu, poslije raftinga, obilježiti cjelovečernja svirka uživo na akustičnim gitarama. Domaći bendovi garantuju odličan repertoar,  nezaboravan provod i žurku do zore!

vaskrsnji rafting

Kada je riječ o raftingu, vodostaj Tare je visok, ali se najviši očekuje tek u prvoj polovini maja, kada se tope snjegovi sa okolnih planina. Tara je trenutno  tirkizno plava i čista kao suza, spremna da u svoje bukove i slapove primi ljubitelje istinske prirode i njenih čari!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)