Rafting u ljetnim mjesecima - Tara u julu i avgustu


rafting leto 2017

Poznata je činjenica da najviše gostiju kod nas dolazi u julu i avgustu (pa i u septembru – iako se tada, zbog završetka sezone godišnjih odmora, posjeta malo smanji).

Ljetni mjeseci su pravo vrijeme za posjetu iz više razloga.  Prvo, praktično sve aktivnosti koje nudimo su dostupne svaki dan u tim mjesecima.  Na primjer, canyoning kao jedna od najpopularnijih aktivnosti je u najboljem slučaju moguć početkom juna, a češće,  ukoliko ima padavina, s  kanjoningom počinjemo tek u drugoj polovini juna.  Zatim, u ljetnim mjesecima vrijeme je dosta toplije i veoma je mala mogućnost da Vam magla onemogući pogled na prašumu, ako se odlučite da idete na 4x4 Jeep safari.  Ljeti je priroda najljepsa,  rijeka Tara je kristalno čista i definitivno se najljepse fotografije sa raftinga prave u ovom periodu.

rafting leto 2017

Iako proljećni i jesenji rafting imaju svoje čari (najviše za prave zaljubljenike u adrenalin), atmosfera u našem kampu je ljeti uvijek najbolja. Domaćinska atmosfera, toplo ljetnje vrijeme i žurke koje se prepričavaju čest su razlog zbog kog dosta naših gostiju vidimo u našem kampu i nekoliko puta u toku jedne sezone.

rafting leto 2017

Na samom raftingu naši gosti ljeti, pored raftinga, imaju još jednu veliku prednost: NA RAFTING SE ISPOD NEOPRENSKIH ODIJELA OBAVEZNO NOSE KUPAĆI KOSTIMI! :-) Nezaobilazna su kupanja u osvježavajućoj Tari, ispod usputnih vodopada... Na nekoliko odmarališta postoje mjesta savršena za skokove u vodu sa par metara visine. I tu nastaju najsmiješnije fotografije. Naši gosti uživaju u prskanju, preticanju i raznim improvizovanim, zabavnim trikovima kojima pokušavaju da goste u drugim čamcima što više isprskaju vodom.

rafting leto 2017

IAKO SVE OVO ČINI JEDNU SAVRŠENU LJETNU AVANTURU, NA TEMPERATURAMA OD PREKO 30C, NAŠIM GOSTIMA UVIJEK PREPORUČUJEMO DA SE ZAŠTITE OD SUNCA KREMAMA SA ZAŠTITNIM FAKTORIMA, NAOČARAMA ZA SUNCE, ITD.

U samom kampu ljeti zbog prijatnih ljetnih temperatura, druženja i žurke traju duže u noć. Gosti su aktiviniji i sportske aktivnosti u popodnevnim satima se uvjek pretvore prava takmičenja sa raspoloženim navijačima.

rafting leto 2017 sport

Ljeto kod nas znači pravo i jedino osvježenje kad bježite od gradskog vrelog betona. I najtopliji ljetni dani kod nas su svježi uveče, a spavanje je uvijek pod jorganom!

rafting leto 2017 kamp

Ljeti u našem kampu nastaju nezaboravna druženja!

rafting leto 2017 svirka zurka

I ovog ljeta uživajmo zajedno na Tari!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar