Jesenji team building u kanjonu Tare

Raspolažemo smještajnim kapacitetom od oko 350 ležajeva!
POSJEDUJEMO SALU ZA PREZENTACIJE, KONFERENCIJSKA DEŠAVANJA I SVE AKTIVNOSTI U OKVIRU TEAM BUILDINGA POVRŠINE 200mkv!

rafting tara jesenji team building

Još ima vremena za organizaciju savršenog team buildinga prije početka hladnih dana! Ako se odlučite za team building kod nas ove jeseni: poboljšaćete svoje poslovne kapacitete, otkloniti sve simptome stresa, izgraditi čvršće veze među zaposlenima i odlično se provesti u kanjonu Tare!

Sunčani dani i zakasnjelo ljeto daju nam priliku da cijelu jesen aktivno odmaramo i punimo kapacitete svježom energijom brzih planinskih rijeka, visokih planina i prastarih šuma!

NAŠ RAFTING CENTAR DRINA TARA VAM NUDI JEDINSTVEN AKTIVAN ODMOR U PRIRODI I MNOŠTVO AKTIVNOSTI!

Uz lijepo vrijeme nastavljamo svakodnevne rafting i kanjoning ture u septembru i oktobru mjesecu, a za one koji ne bi u vodu...tu je voznja ATV kvadova, svakodnevne Jeep safari ture, hiking aranžmani i sjajno večernje druženje uz vatru!

rafting tara team building sala

Na raspolaganju vam je besplatno naša sala za sastanke i prezentacije opremljena za video prezentacije, besplatan Wi-Fi u cijelom kompleksu, besplatan parking za više stotina automobila kao i autobuse itd.

Nudimo vam i posebne pogodnosti, specijalne cijene i aranžmane prilagođene samo vama i vašim željama i potrebama!

rafting tara jesenji team building

Ovo je samo kratka prezentacija o onome što vas očekuje ako odlučite da sa svojim zaposlenima provedete nekoliko dana u drugačijem okruženju – netaknutoj prirodi u raznim rekreativnim aktivnostima i konferencijama na obali rijeke, gdje će sigurno neke kreativne i produktivne ideje da zažive i poboljšaju kvalitet vašeg poslovnog okruženja.

Kontaktirajte nas na: office@raftingtara.com ili +381644201956 za sva pitanja i dodatne informacije.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar