Rafting u aprilu i maju – Najbolja proljećna avantura! Lux bungalovi sa grijanjem, po cijeni standardnih! Organizovan prevoz!


proljecni rafting

Vodimo Vas na najbolju avanturu ovog proljeća - adrenalinski rafting na Tari! Adrenanin na raftingu (sa proljećnim vodostajem Tare i Drine), druženje u rašem Rafting centru Drina-Tara i uživanje u prirodi koja se budi..., doživljaj je koji ćete sigurno dugo pamtiti!

Sezonu, kao i obično, otvaramo krajem marta, kada u naš rafting kamp pristižu naši prvi gosti, željni pravog proljećnog adrenalina na rijeci i druženja u prirodi, na hikingu, ATV kvadovima..

U aprilu snijeg na Durmitoru i Ljubišnji polako počinje da se topi te puni jezera, podzemne pećine i rijeku Taru. Vodostaj Tare polako počinje da raste, sa svih strana u kanjonu bujaju divlji vodopadi, priroda se budi, i sve postaje zelenije I živopisnije. Pejzaži se mijenjaju skoro svakodnevno i poprimaju jarke boje proljeća.

Rafting na Tari je u aprilu jedinstven, jer se rijeka polako budi iz zimskog sna i poprima najčistije zelene nijanse, sa bezbroj malih pritoka koji su aktivni samo u ovim danima proljeća.

Noćne temperature su još uvijek prilično niske, ali zato u našim Lux bungalovima imamo grijanje! Temperature preko dana rastu i nerijetko u aprilu imamo prave ljetne dane.. Sve to čini april jednim od najljepših mjeseci da se posjeti Tara i uživa u raftingu, ili da se našim Jeep-ovima i ATV kvadovima uputi u planinu (gdje u aprilu još uvijek ima snijega), i provede prijatan proljetni dan u jedinstvenoj prirodi.

Zato vam u aprilu, dok još ne krenu gužve, nudimo posebne pogodnosti - smještaj u našim Lux bungalovima po istoj cijeni kao i u standardnim, sve do 26. aprila!

30.04.2019. organizujemo veliku žurku i koncert AMADEUS BAND-a!!

POPUSTI I POGODNOSTI SE NASTAVLJAJU U MAJU!

Od 5. maja pa do kraja maja: za sve aranžmane sa 2 ili 3 noćenja, koji se realizuju radnim danima (od nedjelje do petka), smještaj u Lux bungalovima je po cijeni standardnih, ili možete birati popust od 20% do čak 30%!!

Sve naše ponude možete pogledati ovdje.

Za sve naše goste koji žele da druže sa nama na raftingu, moguće je organizovati prevoz iz svih većih gradova u Srbiji!

Kontakt za informacije i rezervacije:
Email: office@raftingtara.com
Tel: +381644201956 (Viber/WhatsApp)

Kontak za organizovani prevoz:
Email: info@raftingtara.com
Tel: +381691255320 (Viber/WhatsApp)

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)