Joga vikend na raftingu /07.07.-09.07./


joga na tari raftingu

Već je uobičajeno da za naše goste priređujemo iznenađenja i nova, prijatna dešavanja. Ovog puta, u ljetnom ambijentu, u našem kampu, organizujemo Joga vikend!!

Joga je drevni sistem kojim osoba stupa u svjesniju vezu sa samom sobom, putem vježbi disanja, usmjerene koncentacije, asana (joga položaja). Joga čas se sastoji upravo iz primene ovih elemenata i, na kraju, uključuje joga nidru, tj. vođenu relaksaciju.

sanja petkovic jogaKroz čitav doživljaj joge provešće vas Sanja Petković, psiholog, psihoterapeut, joga instructor i thai terapeut. Sanja je kreator sopstvenog terapijskog koncepta 'Spirit & Move' koji se bazira na saznanjima i uvidima u povezanost uma i tijela. Ona u naš kamp dolazi sa djevojkama koje vježbaju jogu s njom.

Održaćemo dva časa joge u trajanju od po 90 minuta. Prvi čas sa Sanjom  je u petak poslijepodne 07.07. u 18h, a drugi u nedjelju ujutru u 08h. 

Na čas je potrebno doći u udobnoj odjeći, ponijeti peskir i prostirku ili neku meku podlogu (ako nemate prostirke). Prethodna spremnost ili iskustvo nisu potrebni. Dakle, svi ste pozvani! :-) 

OVOG VIKENDA ĆEMO ADRENALIN SA RAFTINGA DA OBAVIJEMO ATMOSFEROM JOGA VJEŽBI. VJERUJEMO DA ĆEMO TAKO NAĆI SAVRSEN BALANS ZA JOŠ JEDAN NEZABORAVAN I JEDINSTVEN VIKEND!

Dodjite na Taru ovog vikenda da uz rafting zajedno vjezbamo jogu!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar