Zima ne zaustavlja radove u našem rafting kampu


zima 2018 - radovi u kampu

Ova zima, za razliku od prethodne, do sada nam je bila naklonjena i ostavila nas je bez snijega i ekstremno niskih temperatura. Vođeni time, nastavili smo bez velike pauze radove u našem rafting kampu. Poslije Novogodišnjih i Božićnih praznika svi naši inženjeri, radnici i osoblje su već u kampu i puni elana, motivisani nastavljamo radove i pripreme za novu rafting sezonu. A za projekte koje izvodimo, biće nam potrebno malo više vremena! :)

Naš najveći izazov, koji ovih dana iz projekta izrasta u našem kampu, je izgradnja restorana-terase od preko 700m², koja je nadnesena nad samom rijekom, na obali. Terasa će biti u tri nivoa, sa predivnim pogledom i različitim namjenskim prostorima:

  • NAJNIŽI NIVO TERASE je planiran kao posebna sala za prezentacije - konferencije i sve slične aktivnosti, savršeno prilagođena za konstruktivan team building ambijent.

  • CENTRALNI NIVO TERASE od 400m² će biti restoranski dio sa velikim ognjistem za vatru u sredini – jednim od naših zaštitnih znakova u kampu, svih ovih godina.

  • GORNJI NIVO TERASE od 200m² će biti posebno uređen za odmor, sa predivnim pogledom na rijeku, namjenjen za open-air uživanje naših gostiju.

Vidimo se uskoro!

rafting tara zima 2018

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)