Najbolje iz rafting sezone 2015


Rafting sezonu 2015 smo završili u oktobru. Sezona je bila bolja od prethodnih, pa možda i najbolja sezona do sada, od kad postoji rafting na Tari. To možemo pripisati popularnosti ove destinacije koja svake godine raste i popularnosti ovakvog vida aktivnog odmora, ali i pravom ljetu koje smo konačno imali poslije nekoliko relativno kišnih godina.

U sezoni 2015 naši gosti su odabirali praktično sve što nudimo a nerijetko smo pravili i specijalne aranžmane koji su trajali i po desetak dana i koji su uključivali čak i neke aktivnosti koje nisu u našoj zvaničnoj ponudi.

Ipak, ono što se ističe kao najpopularnije i dalje bez premca ostaje rafting u kanjonu Tare! Kanjon Tare je najveći kanjon Evrope i po tri različita osnova je zaštićen od strane UNESCO. Tako da parkično 100% gostiju odabira rafting kao primarnu aktivnost.

Ono što je ubjedljivo na drugom mjestu, tik iza raftinga je dan koji uključuje hiking i jeep safari! Praktično svaki gost koji je imao dovoljno vremena da ostane 2 ili 3 noći kod nas, pored raftinga je odabrao i obilazak NP Sutjeska u aranžmanu koji uključuje jeep safari pa zatim pješačenje do Trnovačkog jezera.

najbolje iz sezone 2015 zelengora

Na trećem mjestu se nalazi relativno nova, veoma atraktivna ali i fizički zahtjevna aktivnost, a to je kanjoning!
Kanjoning je aktivnost koja se turistički nudi tek od skoro. Na našem području je najpoznatiji kanjon Nevidio i mi nudimo dnevne ture u ovaj kanjon. Ipak, kanjon Nevidio je već postao prilično komercijalna tura, tako da smo se odlučili ponuditi nešto novo i mnogo atraktivnije, a to je tek otkriveni kanjon Hrčavke!
Kanjoning Hrčavkom je zasigurno najatraktivniji u regionu. U kanjonu smo markirali nekoliko različitih ruta, tako da imamo fantastičnu dnevnu duzu i dnevnu kraću rutu, ali goste možemo povesti i na turu koja može trajati i puna 2 dana!

Kanjon Hrčavke je tek otkriven kanjon i vodiči Rafting centra Drina Tara su bili prvi koji su markirali ovaj kanjon.

Najpopularniji aranžmani u 2015

1. Kad su aranžmani iz nače ponude u pitanju, ubjedljivo na prvom mjestu se nalazi aranžman: Rafting i hiking. Ovaj aranžman uključuje 3 noćenja, dan raftinga najatraktivnijom dionicom Tare i dan jeep safarija sa hikingom do glečerskog Trnovačkog jezera.

2. Na drugom mjestu po popularnosti je aranžman: Tri dana raftinga - skraćeni. Ovaj aranžman uključuje jedan dan raftinga najatraktivnijom dionicom Tare i dva noćenja, prije i poslije raftinga. Namjenjen je prvenstveno ljudima koji su na proputovanju i nemaju više vremena za neki sadržajniji aranžman.

3. Na trećem mjestu je možda jedan od najsveobuhvatnijih aranžmana a to je: Kanjoning - 5 dana. U pitanju je aranžman koji objedinjuje rafting (najatraktivnijom dionicom Tare), kanjoning (cjelodnevni), jeep safari i hiking u NP Sutjeska, prašumi Perućici i sve do glečerskog Trnovačkog jezera. Aranžman traje 5 dana ili 4 noćenja.

najbolje iz sezone 2015 kanjoning

U cijene svih nasih aranžmana su uključeni apsolutno svi troškovi, prevozi, usluge vodiča, vozača, skipera, sve takse, osiguranja, ulaznice za nacionalne parkove, svi obroci i to fantastična tradicionalna kuhinja kakvu samo kod nas možete naći! Tako da naši gosti plaćaju samo jedan iznos za kompletan aranžman.
Ono što je jedino izdvojeno iz plaćanja je konzumacija pića, ali cijene pića su takođe veoma niske.

U 2015. godini smo završili i izgradnju 10-ak novih lux bungalova sa kupatilima. Ovi bungalovi se posebno iznajmljuju i imamo kapacitet od oko 30 ležajeva u ovom tipu smještaja. U standardnim bungalovima imamo jos više od 200 ležajeva smještajnih kapaciteta.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)