PRVOMAJSKI SPECIJAL - Rafting za 1. maj! LUX rafting u aprilu, bungalovi sa grijanjem i kupatilom! Proljećni rafting 2022!

Prvomajski praznici na raftingu Tarom!
SEZONA RAFTINGA ZVANIČNO POČINJE 1. APRILA, A MI SMO ODLUČILI DA VAS OBRADUJEMO SPECIJALNIM POPUSTIMA I PRVOMAJSKIM SPECIJALOM!

rafting centar drina-tara, proljecni raftng tarom, prvomajski specijal 2022

PRVOMAJSKI SPECIJAL - Rafting za 1. maj i LUX rafting tokom aprila! Za sve ljubitelje adrenalinskog proljećnog raftinga Tarom! Specijalni aranžmani sa velikim popustima i pogodnostima za sve naše goste koji planiraju da nas posjete ovog proljeća!

Kao i svih prethodnih godina, i ove godine smo odlučili da pred sam početak nove rafting sezone 2022. obradujemo ljubitelje najjačeg adrenalina - naše goste, koji žele da prvomajske praznike provedu sa nama! Ali, takođe smo odlučili da obradujemo i sve naše goste koji odluče da dođu i prije toga, na rafting u aprilu! Shodno tome, pripremili smo sljedeće specijalne pakete po jako povoljnim cijenama:

PRVOMAJSKI SPECIJAL
Od 29.aprila do 3.maja - 5 dana
Od petka do utorka

◌ 5 dana / 4 noćenja
◌ 11 tradicionalnih obroka
◌ 4 večeri sa muzičkim programom uz vatru
◌ 1 dan za 4x4 Jeep foto safari u NP Sutjeska (subota)
◌ 1 slobodan dan za odmaranje u kampu ili aktivnosti u sopstvenom aranžmanu (nedjelja)
◌ 1 dan raftinga najatraktivnijim dijelom Tare (ponedjeljak)

Ostavljamo mogućnost promjene redosljeda aktivnosti zavisno od gužve i sl.

175€ u standardnim bungalovima
215€ u Lux bungalovima (225€ dvokrevetni Lux)

Opciono: izlet u Sarajevo - 20€ po osobi (minimum 4 osobe). Prevoz do Sarajeva, 3-4h za slobodne aktivnosti, povratak u naš Rafting Centar Drina-Tara.

Prvomajski specijal je jedinstveni odmor za prvomajske praznike koji možete sebi da priuštite! Ovaj aranžman je kombinacija prave adrenalinske avanture na raftingu najatraktivnim dijelom rijeke Tare, upoznavanja sa Nacionalnim parkom Sutjeska, druženjem uz muziku i vatru na ognjištu u našem Rafting Centru Drina-Tara na samoj obali rijeke. I sve to začinjeno domaćom hranom pripremljenom u našoj kuhinji, po tradicionalnim receptima ovog podneblja.

Pet dana i četiri noćenja je pravi odmor i uživanje u prirodi koji ćete dugo pamtiti!

A kao specijalno iznenađenje organizujemo VELIKI KONCERT DŽENANA LONČAREVIĆA u nedjelju 01. maja 2022. godine!!

raftng-tarom-rafting centar drina-tara, prvomajski specijal, proljecni rafting 2022

LUX rafting u aprilu!

◌ Rafting i 4x4 foto safari u Lux smještaju - 120€

Za sve naše goste koji planiraju da se druže sa nama u aprilu, ovaj jedinstveni aranžman sa dva noćenja, 6 tradicionalnih obroka i dva dana aktivnog odmora možete bilo kojim danima da realizujete u LUX smještaju po cijeni od 120€.

◌ Rafting i kvadovi u Lux smještaju - 200€

Ovaj najpopularniji aranžman iz 2020. I 2021. Godine, u kojem jedan provodite na raftingu Tarom a drugi dan u vožnji kvadova na kanjonu Tare u aprilu mjesecu možete realizovati u Lux smještaju po cijeni standardnih bungalova. Ovaj aranžman sa 3 noćenja, 8 tradicionalnih obroka, dva dana prepuna adrenalina, avantura i druženja možete u Lux smještaju svaki dan u aprilu realizovati po cijeni od 200€.

◌ Trodnevni rafting - kratki u Lux smještaju - 90€

Popularni, kratki rafting aranžman sa 2 noćenja, 5 tradicionalnih obroka, jednim danom za adrenalinski rafting najatraktivnijim dijelom Tare, u Lux smještaju, svaki dan u aprilu možete realizovati po cijeni od 90€!

Ovi LUX aranžmani su dostupni svaki dan u aprilu do petka, 29. aprila.

LUX bungalovi imaju grijanje i kupatila unutar bungalova.

Pogledajte ovdje: VASKRŠNJI RAFTING /3 dana, Pun pansion/ - samo 75€!

Rezervišite sada:
whatsapp: +381644201956
viber: +381644201956
e-mail: office@raftingtara.com

Nadamo se da ćete pronaći svoju kombinaciju za rafting i druge avanture sa nama i da se družimo u aprilu i za prvomajske praznike!

Jedva čekamo april i nove avanture na Tari! Pridružite nam se!:

Rezervišite sada:
whatsapp: +381644201956
viber: +381644201956
e-mail: office@raftingtara.com

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)