Početak rafting sezone 2023.

Popusti i pogodnosti za first minute rezervacije.
RAFTING SEZONA 2023. POČINJE 1. MARTA, KADA OTVARAMO NAŠE KAPIJE. VIDIMO SE NA ADRENALINSKOM PROLJEĆNOM RAFTINGU.

rafting centar drina tara, rafting tara, pocetak rafting sezone 2023

Imamo sjajne vijesti za vas: od prvog marta otvaramo (ozvaničavamo) početak rafting sezone 2023. uz razne pogodnosti! Naravno, u martu i aprilu ćemo za goste našeg kampa obezbjediti grijanje u svim bungalovima, a tu su i neke snižene cijene i atraktivni paketi koji uključuju smještaj, obroke i outdoors aktivnosti.

Šta vas još očekuje početkom nove sezone raftinga na Tari u 2023? Kao i svake godine, održaćemo tradicionalni Vaskršnji rafting. Na raftingu Drinom i Tarom okupićemo se i za Prvi maj, a tada ćemo u našem Rafting Centru Drina-Tara ugostiti i neka zvučna imena na tradicionalnom Prvomajskom koncertu o kojem ćemo opširinije pisati u nekom od narednih blog postova.

O kakvim se ponudama i popustima radi saznajte više u narednim redovima i uštedite na first minute rezervaciji.

Lux smještaj po cijeni standardnog

Tokom mjeseca aprila nudimo vam gratis LUX smještaj za sve aranžmane. Ukoliko rezervišete bilo koji naš aranžman u aprilu, po cijeni standardnog smještaja dobićete smještaj u LUX bungalovima sa grijanjem i kupatilima unutar bungalova! Prilika za nezaboravan doživljaj u prekrasnom ambijentu kraj Drine i Tare nešto je što se ne propušta.

Popust na najtraženiji aranžman u maju

Za vikend od 5. do 7. maja 2023. snizili smo cijenu naša dva najpopularnija aranžmana: 'Trodnevni skraćeni' i 'Rafting i safari'. Ovi atraktivni aranžmani dostupni su vam po dvadeset evra nižoj cijeni po osobi za first minute rezervacije! Pridružite nam se u maju i iskoristite ovu priliku!

Trodnevni skraćeni aranžman obuhvata dolazak u kamp oko 19h - smještaj u bungalovima, večeru i druženje kraj vatre, narednog dana je tu bogat domaći doručak sa tradicionalnom trpezom ovog kraja, uzimanje sigurnosne opreme i transport terenskim vozilima do početne tačke za rafting (Brštanovica). Nakon kraće obuke slijedi spust dug 25km ispunjen adrenalinom i nevjerovatnim predjelima netaknute prirode, nakon čega vas čeka topli domaći ručak pun tradicionalnih specijaliteta sa ovog podneblja. Preostalo vrijeme možete iskoristiti za neki od izleta ili slobodne aktivnosti, a potom slijedi večera i druženje u našem restoranu. Aranžman se završava trećeg dana nakon doručka.

Rafting i safari obuhvata avanturu zvanu Jeep safari - vožnju po najljepšim vidikovcima i predjelima Nacionalnog parka Sutjeska i odlazak na rafting. Čekaju vas dva puna dana aktivnosti u prirodi, dva noćenja, šest tradicionalnih obroka, kao i nezaboravno druženje u prirodi i u našem rafting kampu.

Foto safari uključuje obilazak prašume Perućice i upoznavanje sa jedinstvenim ekosistemom u Evropi, uz veličanstveni pogled na vodopad Skakavac koji je visok 81 metar. Nakon toga, nastavlja se vožnja terenskim vozilima do planinskog prevoja Prijevor, koji pruža prekrasan pogled na veliki dio Nacionalnog parka Sutjeska, uključujući i najviši vrh Bosne i Hercegovine - Maglić. Na Prijevoru, posjetićete planinske katune, a zatim ćete obići istorijski spomenik posvijećen Bici na Sutjesci u Dolini heroja - Tjentište.

Najpopularniji aranžmani u 2023.

Želite samo adrenalinski rafting ili biste radije i rafting i noćenje u kampu? Voljeli biste da se oprobate u nekim drugim uzbudljivim aktivnostima kao što su kanjoning, vožnja kvadovima ili foto safari 4X4 džipovima? Nudimo vam sve od toga pojedinačno ili u raznim kombinacijama:

  • Dan za rafting
  • Kamp i rafting
  • Trodnevni rafting - skraćeni
  • Trodnevni rafting
  • ATV kvadovi i rafting
  • 4X4 Zelengorski prsten
  • Rafting i Jeep safari
  • Rafting i hiking
  • Rafting i E-bike Zelengora
  • 100 km sa Durmitora
  • 7 dana aktivnog odmora
  • Porodični rafting
  • Kanjoning - tri dana
  • Kanjoning - pet dana

…i još mnogo toga.

Treba napomenuti da se ponude i aktivnosti mogu kombinovati po vašoj želji, pa ćemo vam rado izaći u susret i napraviti za vas poseban aranžman.

rafting centar drina tara, rafting tara, pocetak rafting sezone 2023

Tradicionalni Vaskršnji rafting

Za sve one koji planiraju da slobodne dane za pravoslavne Vaskršnje praznike provedu u prirodi na svježem vazduhu u prelijepom ambijentu na Drini i Tari, imamo za vas sjajnu ponudu. Za vikend od 14. do 16. aprila očekuje vas Vaskršnji rafting 2023.

Tih dana na početku rafting sezone 2023. organizujemo: tradicionalno bojenje vaskršnjih jaja na Veliki petak, posne specijalitete za one koji poste, bogat doručak u subotu i odlazak na rafting, kao i mogućnost da se opredjelite za raznorazne izlete. U subotu uveče obezbeđen je i besplatan odlazak na ponoćnu službu u Foči, u hram Sv Save ili u crkvu u okviru Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Sv Vasilije Ostroški, za sve naše goste koji to žele. Takođe, postoji opcija besplatnog odlaska na ponoćnu službu u Manastir Zagrađe, samo 5km od našeg kampa, iznad sastavaka Tare i Pive. U nedelju vam pripremamo vaskršnji doručak i tradicionalno tucanje vaskršnjim jajima.

Dali smo vam samo mali nagovještaj kako će izgledati nova sezona u našem Rafting centru Drina Tara, pa ne propustite da iskoristite sve ove pogodnosti, ponude, događaje i niže cijene aranžmana. Za prvi mart smo zakazali zvanični početak nove rafting sezone 2023. što naravno zavisi od vremenskih uslova, pa su moguća pomijeranja nekoliko dana prije ili poslije, a vi ste svakako dobrodošli da nam se javite i prijavite se na vrijeme za first minute ponude.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar