8 razloga zašto je rafting Tarom idealno putovanje za parove

Rafting Tarom, iskustvo koje vas spaja!
BEZ OBZIRA DA LI STE GODINAMA U BRAKU ILI SE TEK UPOZNAJETE, RAFTING TAROM JE SAVRŠENA ROMANTIČNA AVANTURA.

rafting centar drina-tara, rafting tara, 14 feb, dan zaljubljenih, idealno za parove

Spavanje u ljupkoj i ušuškanoj drvenoj kolibi uz prijatni šum rijeke, ukusni domaći specijaliteti, vodena avantura na bukovima i slapovima, šetnja po šumi nevjerovatne ljepote sa mnoštvom skrivenih čuda poput vodopada i pećina, bijeg od gradske buke – sve ovo zvuči kao savršeno romantično putovanje za dvoje.

Da li ste ikada bili na odmoru gdje ste se osjećali kao kod svoje kuće, ali vam je uz to dan bio ispunjen raznim sadržajima, a usluga bila savršena toliko da su vas razmazili? Rafting Tarom i boravak u našem kampu Rafting Centar Drina Tara upravo nudi sve to i spada u najbolja putovanja za parove koja možete zamisliti.

Magija rijeke i šume će vašoj vezi ili braku donijeti pravo osvježenje i napuniti vam baterije. Vaše je samo da se fokusirate jedno na drugo, a za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi – za udobnost u kampu, bogat jelovnik, bezbjednost na rijeci, kao i da doživite pravu adrenalinsku avanturu, da se dobro naspavate, opustite i izaberete najbolje izlete i aktivnosti koji baš vama kao paru odgovaraju i prijaju.

Originalna ideja za vikend putovanje

Vaša druga polovina će biti zaista impresionirana što ste došli na tako kreativnu i uzbudljivu ideju kao što je rafting na Tari. Odbacivanje ustaljenih i tradicionalnih ideja za vikend putovanje učiniće da sve u vašoj emotivnoj vezi izgleda svježije i inovativnije.

Pokazaćete da ste otvoreni za izazove, da volite da probate nove stvari i da ste uvijek spremni da iznenadite partnera.

rafting centar drina tara, rafting tara, 14 feb, dan zaljubljenih, putovanje za parove

Probijanje leda

Kada ste na samom početku veze, razgovor može biti pomalo nategnut. Međutim, na raftingu neće biti neprijatne tišine niti ijednog dosadnog trenutka. Bilo da razgovarate o prekrasnoj prirodi i predjelima koje ste vidjeli ili o tehnikama veslanja i zanimljivostima koje vam je ispričao skiper, imaćete beskrajno mnogo tema za razgovor.

Romantično okruženje

Dok se kao par provodite prepuštajući se avanturi kao što je rafting Tara i Drina pružaju idilične poglede u kojima ćete uživati, a tu su i planine Maglić i Volujak, te prašuma Perućica. Jedinstvene rijeke i lednička jezera nacionalnih parkova Sutjeska i Durmitor nude toliko ljepote i raznovrsnosti od zadivljujućeg izgleda i reljefa, flore i faune, do istorijskih spomenika, da ćete zaista uživati u svemu oko sebe.

Ništa ne podstiče romantiku kao prirodna ljepota oblasti oko Drine i Tare.

rafting centar drina tara, rafting tara, 14 feb, dan zaljubljenih, putovanje za parove

Iskustvo koje vas spaja

Prevazilaženje izazova u tandemu može učiniti da se zbližite kao par i prilika da demonstrirate koliko podržavate jedno drugo. Veslanje u istom ritmu, izbjegavanje prepreka, zajednički prolazak kroz brzake, sve će vas ovo još bolje povezati i pokazati koliko vam je stalo do onog drugog.

Voda koja vas zapljuskuje, uzbuđenje u stomaku, prolazak ispod vodopada, a poslije svega toga muzika i topla preukusna hrana kraj vatre, piće iz ovih krajeva i plesanje do kasno u noć, sve će to kreirati romantičnu atmosferu i nezaboravno iskustvo.

Istinski ćete se upoznati

Da, partnera možete upoznati i dok razgovarate uz večeru, ali zapravo ćete ga dobro upoznati tek kada vidite kako reaguje dok plovite kroz brzake i udaraju vas talasi. Naučne studije su pokazale da ljudi jače osjećaju emocije kada dožive da im je puls ubrzan i kada im adrenalin teče kroz vene.

Vidjećete kako vaša voljena osoba reaguje u stanju uzbuđenja na splavarenju, dok postoji rizik da ispadnete iz čamca. A eto i vama prilike da se pokažete koliko ste spretni, neustrašivi i fit, te koliko ste brižni prema njemu/njoj!

rafting centar drina tara, rafting tara, 14 feb, dan zaljubljenih, putovanje za parove

Bez ometanja!

Koliko je prošlo od toga da ste vi i vaš partner proveli dan zajedno bez mobilnih telefona, tableta, laptopova i televizora? Ništa ne može tako upropastiti romantičan trenutak kao zvuk obavještenja da vam je prispjeo poslovni mejl ili reklame s televizije koje remete pažnju.

Izlazak u prirodu i boravak na rijeci učiniće da budete više usmjereni jedno na drugo bez smjetnji. Biće to prava digitalna detoksikacija. Naravno, kad god vam zatreba, u kampu vam je na raspolaganju WiFi signal, a na rijeci biste mogli da napravite predah od tehnologije i posvjetite se jedno drugome.

Na raftingu vam ne može biti dosadno

Pored odrednice “aktivni odmor” u rječniku može da stoji slika našeg kampa. Nudimo razne outdoors aktivnosti za parove i kod nas može svašta da se radi na otvorenom i mnogo toga da se obiđe.

Naši vodiči i vozači su tu da vam pomognu, treba samo da se odlučite koje aktivnosti želite da uvrstite u svoj romantični odmor. Rafting, Airsoft, Zip line, planinarenje, izlet do Andrićgrada ili Sarajeva, vas dvoje samo treba da zamislite i mi ćemo vam organizovati aktivnosti koje do sada niste probali.

Šta još obići? Pogledajte i iskusite sve što kraj oko Foče ima da ponudi. Prošetajte do spomenika na Sutjesci, upustite se u avanturu zvanu 4X4 Jeep safari i fotografišite nevjerovatne vidikovce i krajolike Zelengore, provozajte kvadove za dodatnu dozu uzbuđenja, idite na hiking ili u vožnju električnim biciklom i obiđite sve znamenitosti oko kanjona Tare, a ako ste baš u kondiciji i fizičkoj spremnosti, upustite se u poduhvat zvani kanjoning i prođite sve tjesnace kanjona Hrčavke ili Nevidio pješke, skačući, penjući se, plivajući, pa čak i roneći.

Vino, ljubav i idilično Trebinje i Dubrovnik

Još jedna romantična aktivnost jeste svakako i vinski turizam. Obilazak vinarija, vinograda i vinskih podruma uz degustaciju vina – izlet je za dvoje koji opija sva čula. Od obilaska živopisnih predjela od Tjentišta do Trebinja, posjete Carskim vinogradima uz degustaciju čuvenih hercegovačkih vina i zakuske do fakultativnog odlaska u Dubrovnik i razgledanja njegovih velelepnih kulisa serije Game of Thrones. Eto odličnog prijedloga putovanja za parove!

Nikad nećete zaboraviti vaš zajednički odlazak na rafting

I vjerovatno da vaš prvi odlazak na rafting neće biti i posljednji.

Godinama nakon boravka na raftingu Tarom, imaćete živopisna sjećanja na vaš romantični izlet. Parovi vole da se prisjećaju vremena provedenog na raftingu Tarom i rado nam se vraćaju.

rafting centar drina tara, rafting tara, 14 feb, dan zaljubljenih, putovanje za parove

Umorni ste od uvijek istog odlaska na večeru i zajedničkog gledanja filma? Neka vaš sledeći sastanak ne bude dosadni kliše. Doživite iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Bez obzira da li ste godinama u braku ili se tek upoznajete, rafting Tarom je savršena romantična avantura. Kvalitetno i originano provedeno vrijeme, aktivni vikend koji će vas zbližiti i prilika da učvrstite svoju vezu u prekrasnom ambijentu. Sad znate zašto je rafting Tarom idealno putovanje za parove i divan način da uživate u divljini, iskusite timski rad i doživite veliku avanturu!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)