Početak rafting sezone | Proljećni rafting na Tari | Bezbjednost na raftingu

U toku aprila smo vam pripremili velike popuste za sve aktivnosti.
PROLJETNI RAFTING NA TARI JE ATRAKTIVAN ZBOG DOBROG VODOSTAJA I ZBOG MANJE GUŽVE I NA RAFTINGU I NA OSTALIM OUTDOOR AKTIVNOSTIMA.

Rafting centar Drina Tara - reception

U našem Rafting centru Drina Tara se uveliko zahuktala gradnja, renoviranje, priprema nekih tradicionalnih proizvoda i sada se već približava start rafting sezone 2020.

U sezonu 2020 ulazimo sa novim smještajnim kapacitetima, i uz velike napore smo uspjeli da ove godine preko 80% bungalova budu novoizgradjeni objekti, tako da ove godine, iako je u pitanju kamp sa 20-togodišnjom tradicijom - skoro svi objekti u kampu su stari najviše 3-4 godine. Ove godine smo još povećali broj Lux bungalova s kupatilima, izgradili smo potpuno novu kuhinju, a za standardne bungalove smo izgradili potpuno nov objekat sa kupatilima!

Osim rada na gradnji objekata u našem centru na samoj obali rijeke, odlučili smo da ove godine još unaprijedimo našu tradicionalnu kuhinju, po kojoj smo već nadaleko poznati! Biće tu iznenađenja i novina u meniju, biće tu probanja još više tradicionalnih specijaliteta našeg kraja, biće zdravih prirodnih, domaćih organskih sokova, ali i naših koktela u novom ljetnom baru na samoj rijeci!

Početak rafting sezone 2020

Sezonu počinjemo krajem marta mjeseca a prva velika žurka se očekuje 30.04. uz nastup Peđe Medenice. Prvomajske žurke se nastavljaju svirkama uživo uz vatru svakog petka i svake subote. Radni dani su naravno vrijeme za mirniju atmosferu i uživanje u proljetnim danima i noćima na samoj obali naše "Zelenike"!

U toku aprila mjeseca smo vam pripremili posebne pogodnosti za sve aktivnosti. Već od prvog aprila SVAKOG DANA organizujemo rafting, jeep safari, hiking, ATV quads, zip line i ostale aktivnosti.

Rafting centar Drina Tara

Proljećni rafting na Tari

Proljetni rafting na Tari je atraktivan zbog dobrog vodostaja i zbog manje gužve i na raftingu i na ostalim outdoor aktivnostima. U proljeće se snijeg topi, vodostaj zato raste, boja Tare je "sijera" i kod nas u jednom danu možete uživati u raftingu, kupanju a već sljedećeg trenutka našim 4x4 vozilima, ili ATV kvadovima otići u planinu i probijati se kroz snijeg.

Bezbjednost na raftingu

Pohvalicemo se da smo ove godine nabavili i preko 300 potpuno novih kompleta vrhunske opreme za rafting i boravak na vodi, tako da je sigurnost ali i udobnost gostiju ponovo podignuta stepenicu više.

Rafting Tara - sezona 2020

Mi u Rafting centru Drina Tara već 20 godina, svake godine pravimo obuke za vodiče rafting čamaca na rijeci Tari. Skoro svake godine proizvodimo nove skipere vodiče, od kojih se u našem centru probira tim najboljih. Naši skiperi, vodiči su momci koji imaju po vise od 100 dana raftinga svake sezone, svi naši vodici su licencirani od strane IRF (svjetske rafting federacije) za obavljanje svog posla i između ostalog, upravo sigurnost i iskustvo je ono što nas čini najboljim!

Čekamo vas na raftingu, da se družimo i ovog proljeća i ljeta!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar