Proljećni rafting i veliki popusti

I ovog proljeća pripremili smo velike popuste i pogodonosti.
PORED TOGA ŠTO LUX SMJEŠTAJ U APRILU KOŠTA KAO STANDARDNI SMJEŠTAJ, IMAMO JOŠ I DODATNE POPUSTE!

proljecni rafting tara 2020

Kao i svakog proljeća, i ove godine pripremili smo velike popuste i pogodonosti za naše najpopularnije rafting aranžmane.

Pošto je april mjesec za ljubitelje pravog  adrenalina na rijeci i naše najhrabrije goste, i ovog proljeća smo odlučili da ih obradujemo popustima i pogodnostima u aprilu. Od 1. do 29. aprila sve naše aranžmane u Lux bungalovima (sa grijanjem) ćete moći da realizujete po cijeni standardnog smještaja. Vođeni iskustvima prethodnih godina, možemo da kažemo da je rafting u aprilu zaista jedno jedinstveno iskustvo, prepuno adrenalina i pozitivne proljećne atmosfere.

Pored ove pogodnosti – da Lux smještaj u aprilu košta kao standardni smještaj – odlučili smo da vas obradujemo još jednim popustom. Naša ideja je da se u aprilu družimo sa vama i da vas upoznamo sa Nacionalnim parkom Sutjeska, pa smo stoga odlučili da jedan od naša tri najpopularija aranžmana “Rafting I hiking“ (3 noćenja, 8 obroka, 2 dana outdoor aktivnosti) spustimo na 130e (sa 170e).

Naši gosti svake godine sve više traže dodatnu aktivnost pored raftinga, a najbolje je provesti dan u šetnji Nacinalnim parkom Sutjeska, pod vodjstvom naših licenciranih vodiča koji će vam pored nesvakidašnjih prirodnih ljepota ispričati i neke zanimljive priče sa našeg podneblja.

rafting tara 2020 hiking

Nadamo se da smo vas uspjeli zainteresovati i da se družimo na raftingu u aprilu!

Za sve informacije i rezervacije pišite nam na: office@raftingtara.com ili direktno na tel: +381644201956 (viber/whatsapp).

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar