Team building na raftingu


team building na raftingu

Od ove sezone možemo da se pohvalimo da smo postali jedna od najposjećenijih destinacija koju kompanije iz okruženja koriste za "team building" - organizovani izlet i druženje zaposlenih radi poboljšanja zajedničkih ciljeva. Ovog proljeća i ljeta imali smo čast da ugostimo mnoge kompanije iz okruženja koje su u našem kampu uživale u raftingu i aktivnom odmoru u prirodi.

Pošto od ove sezone naš Rafting Centar Drina-Tara nudi smještaj u novim Lux bungalovima, koji imaju zasebna kupatila, mnoge kompanije su se odlučile za taj, luksuzniji vid smještaja. Naše preporuke za kompanije koje tako planiraju izlet su da rezervacije prave na vrijeme (minimum 20-ak dana ranije) i da, zbog gužvi vikendom,  izlet za svoje zaposlene planiraju radnim danima, ukoliko žele mirniji odmor. Napominjemo da se žurke sa živom svirkom organizuju subotom uveče, i traju do 2h poslije ponoći.

Ono što nudimo kompanijama za ovakav vid odmora, i zbog čega mislimo da smo baš mi bili njihov prvi izbor je:
  • Visok nivo usluge i kvalitetan smještaj u našem kampu (organizacija, profesionalno osoblje i oprema, besprekorna higijena),
  • Naša hrana i organska kuhinja, koju pripremamo u našem restoranu u kampu i koja je jedna od naših najboljih preporuka svih ovih godina,
  • Domaćinska atmosfera i prijatno osoblje koje se trudi da se odmah pri dolasku osjetite prijatno i opušteno,
  • I naravno, Tara! Organizovan rafting sa licenciranim skiperima najljepšom rijekom Evrope, i nezaboravna priroda kanjona Tare koja se zauvijek pamti,
  • Još jedna ponuda za koju se mnoge kompanije odlučuju, pored raftinga, je hiking - šetnja sa našim obučenim vodičima Nacionalnim Parkom Sutjeska, predivnom planinom Zelengorom, prašumom Perućicom...

Citiraćemo jednog našeg gosta iz Beograda: "Ovo putovanje i uživanje u prirodi me je nekako vratilo u detinjstvo. Ja sam sada definitivno odmoran i spreman za povratak na posao! :)".

Izdvojićemo samo jednu nedavnu priču. Komapnija Ecos iz Viteza, povodom 18-tog rođendana kompanije, organizovala je za svoje zaposlene izlet sa jednim noćenjem u našem Rafting Centru Drina-Tara. I pored pomalo kišovitog vremena (koje nas je sve iznenadilo) dio zaposlenih koji su bili raspoloženi za adrenalin su išli na rafting najatraktivnijom dionicom Tare. Utisci poslije raftinga su bili nepodjeljeni - jedinstven doživljaj i nesvakidašnja ljepota kanjona Tare.

team building rafting

Drugi dio zaposlenih, koji su bili raspoloženi za nešto manje ekstremnije aktivnosti su dan proveli na Jeep safariju u Nacionalnom Parku Sutjeska i prašumi Perućici. Ovaj dio zaposlenih je cijeli dan uživao u prirodi i između ostalog u šetnji jedinom prašumom u Evropi. Njihove utiske upotpunila su večernja druženja uz vatru u našem kampu, gdje su smijeh i muzika jedino što konstantno teče uz žubor rijeke koja protiče odmah ispod restorana našeg kampa.

team building rafting odmor

Sa zaposlenima iz kompanije Ecos smo se pozdravili do drugog puta, uz mnogo srdačnih riječi hvale. Oni su svoje utiske i fotografije sa ovog putovanja odlučili da podijele sa svojim kupcima na društvenim mrežama: "Ovaj put smo uživali u ljepotama rijeka Drine i Tare, NP Sutjeska, raftingu i bogatoj tradicionalnoj kuhinji. Zahvaljujemo se Rafting Centru Drina-Tara i ljubaznom osoblju na srdačnom dočeku i odličnoj organizaciji.". Zahvalni smo im na ovim riječima!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)