Jesen i radovi u našem rafting kampu


pripreme za rafting sezonu 2018

I ove jeseni smo u našem kampu krenuli sa radovima kako bismo novu sezonu dočekali u još boljim uslovima za naše goste. Ove godine smo se odlučili za jedan VELIKI GRAĐEVINSKI POTEZ - IZGRADNJU POTPUNO NOVOG RESTORANA/TERASE, pri čemu smo dosadašnji restoran u potpunosti srušili.

NOVI RESTORAN I TERASA ĆE IMATI OKO 700M² KORISNE POVRŠINE U 3 NIVOA, I GRADIMO GA JOS 2-3M NIŽE TJ.  BLIŽE RIJECI, KAKO BI UGOĐAJ ZA NAŠE GOSTE SLJEDEĆE SEZONE BIO BESPREKORAN.

Još jedna potpuno nova stvar je da ćemo u okviru restorana terase sada  imati i potpuno odvojenu prostoriju od 100m², koja će biti i zvučno izolovana, a koja će se koristiti za prezentacije i zatvorene sastanke u toku team buildinga.

Takodje ćemo imati i novi prostor od oko 100m², ispod nivoa zemlje, gdje će se moći nastaviti žurke do kasno u noć a da to nikome od naših gostiju u bungalovima ne smeta muzika sa žurke.

rafting pripreme za 2018

Osim izgradnje restorana terase, koji gradimo od punog drveta, ogromnim balvanima u prirodnom planinskom stilu, počeli smo radove na uredjenju obale.. Na samoj obali je sada izgrađeno široko šetaliste, izgradili smo i jedan mol, čija funkcija će pored pristaništa biti i da tvori jedan prirodni bazen u Drini, tako da će naša plaža od sljedeće sezone 2018 biti u punom pogonu! :)

Nadalje, gradimo jos 15 novih lux bungalova, tako da ćemo sljedeće godine imati vise od 40 lux bungalova sa kupatilima unutra, koji su izgradjeni od masivnog drveta i prirodnog kamena i pružaju komforan boravak u skladu s prirodom, te ovim ostajemo Rafting centar sa najboljim smještajem i najvećim kapacitetom ne samo na cijelom Balkanu, već i dosta šire.

rafting novi lux bungalovi za 2018

Pored svega navedenog, osvježili smo nas vozni park i to sa nekoliko 4x4 vozila sa 8 sjedišta, za prevoz na rafting kao i jos jednom toyotom HZJ 75  bushtaxi.

Ono na čemu insistiramo je da naši gosti uvijek dobiju vrhunsku opremu za rafting, tako da smo poručili još 4 nova raft čamca i 100 kompleta neoprenske opreme, te sada raspolažemo sa više od 500 kompleta vrhunske opreme za rafting, što garantuje da će apsolutno svaki gost uvijek dobiti vrhunsku opremu, odgovarajucu veličinu itd..

IAKO SMO JOS POPRILIČNO DALEKO OD NOVE RAFTING SEZONE 2018., MI UVELIKO RADIMO I PIPREMAMO SE JER ŽELIMO DA VAM BORAVAK NA RAFTINGU KOD NAS I SLJEDEĆEG PROLJEĆA I LJETA UČINIMO NEZABORAVNIM I NAJBOLJIM AKTIVNIM ODMOROM U PRIRODI, PONOVO JEDINSTVENIM SA NOVIM SADRŽAJIMA I JOŠ KVALITENIJOM USLUGOM. ZNATE VEĆ DA JE OVO ŠTO SMO GORE OTKRILI SAMO DJELIĆ ONOGA ŠTO PRIPREMAMO ZA VAS I DA ĆEMO I SLJEDEĆE GODINE DA PRIORITET OPET STAVIMO NA KUHINJU, HIGIJENU, UDOBNOST I NARAVNO DOMAĆINSKU ATMOSFERU U NAŠEM KAMPU!

rafting centar drina tara jesen 2017

Zima stiže, ali nas ovog puta neće prekunuti u našim radovima! Pratite nas i na našim kanalima na društvenim mrežama i na taj način takođe pratite radove i pripreme za sljedeću rafting sezonu! 

     

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)