Pripreme za rafting sezonu 2016


Pripreme za rafting sezonu 2016

Sezona raftinga na Tari u 2015. godini je završena a Rafting Centar Drina-Tara je već pokrenuo niz aktivnosti na unapređenju ponude u sezoni raftinga Tarom 2016.

Cijeli smjestajni kompleks našeg rafting centra se nalazi na samoj obali rijeke, u predivnoj prirodi, a ove godine smo za skoro dva puta povećali zemljište, kupovinom dodatnih parcela ponovo na samoj obali rijeke.

Takođe smo započeli izgradnju novih desetak lux bungalova sa kupatilima, tako da ćemo povećati naš ukupan smještajni kapacitet na više od 230 ležajeva. Lux bungalovi sa kupatilima su opremljeni jednim ''King Size'' krevetom i jednim dodatnim ležajem normalne veličine, pa se izdaju kao dvokrevetni ili trokrevetni. Smještaj u našem Rafting Centru je uglavnom uključen u cijenu aranžmana, ali je moguće smještaj iznajmiti i posebno, naročito radnim danima, kad je gužva manja nego vikendom.

pripreme za sezonu 2016

U planu takođe imamo i izgradnju nekoliko dodatnih terasa nadnesenih nad rijeku, tako da ćemo sa postojećim kapacitetima imati oko 300 mjesta za sjedenje. Pored natkrivenih terasa, u planu imamo i izgradju otvorenih terasa, stepenasto sve do same obale, kako bi doživljaj prirode bio što potpuniji.

Rafting Centar Drina-Tara će ove godine takođe pristupiti i izgradnji dodatnog vodovoda, kako bi snadbjevanje vodom u ljetnim mjesecima bilo apsolutno stabilno, kao i da bi se ispratili povećani smještajni kapaciteti, tj povećan broj jedinica sa vlastitim kupatilom.

Prošle sezone smo izgradnjom mini žičare riješili način podizanja čamaca sa obale do ostave za čamce, a u narednom periodu imamo u planu da izgradimo i zip line sa jedne obale rijeke na drugu, što bi samo po sebi predstavljalo atrakciju, a takodje bi omogućilo dodatne aktivnosti na drugoj obali rijeke. Na toj obali rijeke su već obronci planine Vučevo i netaknuta priroda, tako da bi to bilo veoma atraktivno rjesenje za aktivnosti poput planinarenja na obroncima Vučeva ili jednostavnih šetnji predivnom prirodom uz obod kanjona.

pripreme za sezonu 2016

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar